Contacte

Si desitja contactar amb mi, pot fer-ho per WhatsApp, telèfon, e-mail o escrivint en el formulari que apareix a continuació.

Telèfon o WhatsApp: +34652045612

Correu electrònic: peixos@lluismercader.cat

Web: www.lluismercader.cat

Informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent, nacional i europea, en matèria de protecció de dades personals i de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic l’informem el següent:
Responsable: Identitat: Lluís MERCADER i BRAVO –  Telèfon: 652045612 – Correu electrònic: peixos@lluismercader.cat

«En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita per tal d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir-hi, rectificar-les o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries pels fins amb les que van ser recollides».